Algemene informatie

Astrologie geeft dieper inzicht in jezelf en anderen. Hierdoor kun je beter begrijpen welke thema's in het leven een belangrijke rol spelen en waarom. De horoscoop geeft de mogelijkheden, lessen en beperkingen in dit leven aan.

Sinds 1997 ben ik als docent verbonden aan de Hogeschool voor natuurlijke gezondheid in Meppel. Ik geef les in de vakken: astrologie, therapeutische houding en vaardigheden, natuurgeneeskunde en systemisch handelen in de zorg.

Vanaf 1999 heb ik een praktijk in Meppel. Ik werk in mijn praktijk met astrologie, NLP, familieopstellingen en natuurgeneeskunde. Van 2005 tot 2012 gaf ik NLP trainingen bij verschillende opleidingen.

Mijn loopbaan begon in de reguliere gezondheidszorg. Ik studeerde Natuurgeneeswijzen bij de Academie voor natuurgeneeswijzen in Meppel waar ik in 1996 afstudeerde. Tussen 2000 en 2005 behaalde ik mijn NLP practitioner, master, coaching en counseling en trainers diploma. In 2010 volgde ik opleiding familieopstellingen bij het Bert Hellinger instituut. Vervolgens behaalde ik in 2011 de didactische aantekening voor HBO docenten.

In elke hieronder aangeboden astrologiecursus zijn opdrachten vanuit de eigen horoscoop verwerkt. Je krijgt persoonlijk feedback hierop.

Voor degene die meer wil oefenen bied ik regelmatig oefenavonden/dagen aan waar je je voor in kunt schrijven.

Gonnie Boekestijn Praktijkadres: Marktstraat 19 Meppel 

Kijk op www.gonnieboekestijn.nl of info@gonnieboekestijn.nl

Laatste wijziging: donderdag, 5 december 2013, 19:47